Nacht over Maranta

Nacht over Maranta

Author: Kolet Janssen

Format: Hardcover

Pages: 200

ISBN: 9789061525813

Language: Dutch

Publisher: Davidsfonds

Release Date: March 08, 1990

Description du Livre

Op Maranta in de Andromedanevel, waar het altijd schemerdonker is, moeten alle pas afgestudeerde jongeren op ‘leertijd’ gaan naar een andere planeet. Zo wordt Irina uitgezonden naar Silmar – de Marantaanse naam voor onze aarde. Silmar is voor Irina een heel bijzondere planeet. Voor ze het weet, leeft ze volop mee met de Silmarezen. Intussen verandert er veel op Maranta met zijn uitdovende zon. Sommigen zijn wel erg benieuwd naar haar ervaringen op de planeet van het licht. Zelfs Kosma van de Grote Raad neemt contact met haar op. Blijkbaar zien ze haar als een verkenner die de grote overtocht moet voorbereiden… De machtsgreep op Maranta, de groeiende vriendschap tussen Irina en Rudolf, de bedreiging voor Silmar… : geboeid wacht je op de ontknoping. Een boek dat je niet loslaat.

Commentaires
Émilie Aucoin
Mes amis sont tellement fous qu’ils ne savent pas comment j’ai tous les ebook de haute qualité qu’ils n’ont pas!
Blanchefle Morneau
Enfin, je reçois cet ebook, merci pour tous ces miracles de Noël que je peux obtenir maintenant!
Alphonse Ratté
Je tiens à vous remercier personnellement pour vos livres exceptionnels. C’est vraiment merveilleux.
Andrée Bédard
Je vous recommanderai à mes collègues. Leur miracle de Noël est les livres les plus précieux que nous ayons jamais achetés. Je serais perdu sans ça. Je suis complète ment époustouflé.
Gradasso Martel
Leur Miracle de Noel était le meilleur livre que j’ai jamais acheter. Leur Miracle de Noel a fait exactement ce que tu as dit qu’il faisait.
Livres Similaires