Catedrala mării

Catedrala mării

Author: Ildefonso Falcones

Format: Hardcover

Pages: 576

ISBN: 9789731037134

Language: Romanian

Publisher: RAO

Release Date: February 25, 2021

Description du Livre

În secolul al XIV-lea, pe când Barcelona este un oraş aflat în plină ascensiune, cei care trăiesc în Ribera, o mahala simplă de pescari, hotărăsc să ridice templul cel mai măreţ închinat vreodată Fecioarei Maria, Santa Maria del Mar, Sfânta Maria a Mării. În paralel se desfăşoară povestea vieţii tânărului Arnau, un şerb care fuge de pe pământurile lordului său şi se refugiază în Barcelona, devenind un om liber şi bogat. Dar, atrăgând invidia unui grup de aristocraţi, va ajunge în cele din urmă în mâinile Inchiziţiei. Din această lume marcată de intoleranţă religioasă, ambiţii materiale şi diferenţe sociale se urzeşte o intrigă plină de suspans, violenţă şi pasiune care recreează clarobscurul perioadei feudale.

Catedrala Mării este omagiul autorului adus celor care au construit, de-a lungul a 54 de ani, ceea ce a devenit cu siguranţă una dintre cele mai impresionante catedrale din lume – Santa Maria del Mar.
Un roman istoric care a devenit un bestseller extraordinar în întreaga lume, apreciat şi de critică şi de cititori, vândut în treizeci şi două de ţări până în prezent. Câştigător al unor numeroase distincţii, printre care Premiul Silver Euskadi (2006) pentru cel mai bun roman în limba spaniolă, Premiul Que Leer (2007) pentru cel mai bun roman al anului în limba spaniolă şi prestigiosul premiu italian Giovanni Boccaccio pentru cel mai bun autor străin în 2007.

Commentaires
Alphonse Ratté
Je tiens à vous remercier personnellement pour vos livres exceptionnels. C’est vraiment merveilleux.
Gradasso Martel
Leur Miracle de Noel était le meilleur livre que j’ai jamais acheter. Leur Miracle de Noel a fait exactement ce que tu as dit qu’il faisait.
Émilie Aucoin
Mes amis sont tellement fous qu’ils ne savent pas comment j’ai tous les ebook de haute qualité qu’ils n’ont pas!
Andrée Bédard
Je vous recommanderai à mes collègues. Leur miracle de Noël est les livres les plus précieux que nous ayons jamais achetés. Je serais perdu sans ça. Je suis complète ment époustouflé.
Blanchefle Morneau
Enfin, je reçois cet ebook, merci pour tous ces miracles de Noël que je peux obtenir maintenant!